Bilreklame er vores speciale hos HSCdotDK Skiltecentret A/S


Tusindvis af biler er blevet dekoreret med bilreklame i hallen hos HSCdotDK Skiltecentret A/S, og vores database rummer næsten enhver bilmodel på de danske veje. Bilreklame og bildekoration i topkvalitet. Bilreklame uden grænser.


Bilreklame er et omfattende produktsortiment hos HSCdotDK Skiltecentret A/S. Tag på en rundtur i vores showroom og lad dig inspirere. Det er egentlig kun din og vores fantasi, der sætter grænserne. I vores 3000 kvadratmeter store produktionshal er ingen opgave for stor og ingen for lille. Vi er i besiddelse af den nyeste teknologi indenfor print på selvklæbende kvalitetsfolier og vores store monteringshal har plads til både busser og lastbiler. Bilreklame på topniveau.

Bilreklame hos HSCdotDK er en kunstart uden andre begrænsninger end fantasien
Husk at bilen ses af tusindvis af mennesker og er den billigste reklameplads du kan få! HSCdotDK Skiltecentret A/S har 20 års erfaring med bilreklame, både på personbiler samt busser og lastbiler. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan præstere. Tag på en inspirende rundtur i vores showroom og læs mere på vores hjemmeside om bilreklame og bildekoration.

Bilen er verdens billigste reklameplads
Bilreklame og bildekoration af vare- og lastbiler,taxaer og busser er blevet en hel industri i sig selv. Glem ikke at bilen ses af tusindvis af mennesker og er den billigste reklameplads du kan få! Tal med vores konsulenter og få et designforslag til dine biler. Ring til os på tlf. 59 45 04 04 eller send os en e-mail og læs mere på vores hjemmeside om bilreklame og bildekoration.Bødkervej 22 • 4300 Holbæk • Tlf. 59 45 04 04 • Fax 59 44 46 47 •Mail: info@hsc.dk